Ham/Olijven Bruschetta

Bereidingswijze
Snij de ciabatta in schuine stukken, besprenkelen met olijfolie en ca. 7 min. toasten in de oven op 220 gr. (tip: strooi een beetje kaneel voor extra geurige toast)
Snij de courgette in stukken.
In een koekepan fruiten met wat olijfolie.

De olijven,knoflook,tomaat,citroensap,koriander,bascilicum snijden en mengen in een kom.
De courgette ook aan dit mengsel toevoegen, en op smaak brengen met peper/zout.

In een mini-blender een paar el olijfolie en de bieslook blenden tot een dressing.

Snij de ham in lange strips.

Schep het mengsel op elke ciabatta toast, met daaroverheen de ham, en besprenkelen met de dressing.
Serveertips
Bron: BBC Ready Steady Cook (Nick Nairn)

ingredienten:

Parmaham
Ciabatta brood
Courgette
110 g groene olijven
teentje knoflook
1 tomaat
sap van een halve citroen
verse koriander
verse bascilicum
verse bieslook
peper/zout

Scroll to Top