Kip met gegrillde asperges en risotto

Kip/paprika met gegrilde groene asperges en risottorijst
Bereidingswijze
Begin met de risotto te maken.

grill de asperges op hoog vuur in ca. 5-7 min.

saus:
eierdooier in de Blender doen en blenden. voeg de mosterd, citroensap toe.
blenden en lepel voor lepel de olie toevoegen en weer blenden. op smaak brengen met peper/zout.

kip:
snij de kip en bakken in een beetje boter in de koekepan.
Snij de paprika en de knoflook en toevoegen.
het geheel in ca. 6-8 min. gaar bakken.

ingredienten:
Groene asperges
mayonaise/hollandaise saus:
2 eieren
4 el zonnebloem olie
1 tl mosterd
beetje citroensap
peper/zout
kip:
kip filet
rode paprika
teentje knoflook
peper/zout

risotto:
http://www.smulweb.nl/1354930/koken/recept/Risotto

Scroll to Top