Mie met vlees en paksoi

Mie met vlees en paksoi (bron: Super de Boer)
Voorbereiding
Snij de ham in blokjes.
schil de gember, en snij in plakjes.
kneus het citroengras, en meng dit tot een marinade.
Het vlees 30 min. in de marinade laten trekken.

Rode peper zaadlijst verwijderen en snijden.

Paksoi wassen en snijden.

Knoflook pellen en snijden.
Bereidingswijze
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Laat het vlees uitlekken, en vang de marinade op. Verwijder het citroengras.
Bak het vlees in de wok met olijfolie en knoflook snel gaar. Voeg een beetje marinade toe.
De paksoi mee roerbakken, en daarna de mie erdoor.

Op smaak brengen met peper/zout.

ingredienten:

200g hamlappen
4 el sojasaus (Kikkoman)
3 cm verse gemberwortel
1 stengel citroengras (sereh)
2 teentjes knoflook
1 rode peper
1 stronk paksoi
125g eiermie (Sourby)
olijfolie
peper/zout


Posted

in

by

Tags: