Recipies

Aardbei-frambozenmascarpone met ijs

Heerlijk zomers, fris toetje
Bereidingswijze
Meng de aardbeien,frambozen,honing met een scheutje melk in de blender of Keukenmachine. (bewaar er een paar voor garneren!)

Klop de slagroom met de suiker luchtig op, voeg de vanille toe. De mascarpone eerst los maken, en dan door de slagroom spatelen.

Spatel dan voorzichtig het frambozen/aardbei mengsel er doorheen.

Serveertips
Het frambozen/aardbei mengel niet te goed spatelen, dan krijg je een marmer-achtig effect (afwisselend wit/rood), gebruik een deel van het mengsel voor garnering.

Serveer een bolletje ijs, met daarover het mengsel.

garneren met een framboos/aardbei en wafelstokje.

ingredienten:
aardbeien
(diepvries) frambozen
honing
125 ml slagroom
50 gr. suiker
100 gr. mascarpone
ijs
vanille (stokje of extract)
wafelstokjes