Spaghetti bolognese

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak, met een scheutje olijfolie in het water.
Breng het gehakt op smaak met peper/zout/ketjap, en het geheel goed mengen.
Je kan het gehakt bakken/rullen in de pan, maar de kinderen vinden kleine gehaktballetjes ook erg leuk!
Snipper de knoflook, ui en snij de champignons, en voeg deze toe zodra het gehakt gaar is.
Voeg het blikje tomaten toe, en even doorkoken en doorroeren.
Voeg de tomatenketchup,boullion,azijn,suiker,worcestershire saus toe, en peper/zout.
ca. 5-10 min. laten koken. de saus zal indikken.
De spaghetti afgieten en snel/kort onder de koude kraan laten schrikken.

ingredienten:
pak spaghetti
200 gr. gehakt
blikje tomaten stukjes
1 ui
4 champignons
half blokje rundvlees boullion
1 el witte balsamico azijn
1 tl bruine suiker
3 el tomatenketchup (Heinz)
teentje knoflook
1 tl worcestershire saus
2 el zoete ketjap
peper/zout