Zomaar een lekker pitabroodje voor de lunch
Bereidingswijze
Doe de pitabroodjes in een oven van 220 gr. voor 8-10 min.
Snij de kip in stukken, en inwrijven met peper/zout.
Bak de kip in een Koekenpan met half boter/olijfolie, voor ongeveer 3-4 min.
Snipper de knoflook, en toevoegen aan de kip.
Snij de bosuitjes, courgette, en champignons in stukken, en aan de kip toevoegen. Het geheel 3 min. (roer)bakken.
Knijp de halve citroen uit boven de koekenpan, en voeg de witte wijn/mosterd/vissaus toe, en laat het geheel even inkoken.
Serveertips
Snij de pitabroodjes open, en vul ze met het kip mengsel.
Serveer de salade er bij. (bv. ruccola salade met caesar dressing)
ingredienten:
4 Pita broodjes
200 gr. Kipfilet
bos uitjes
halve courgette
champignons
half glas witte wijn
1 tl thaise vissaus
mespuntje mosterd
sap van een halve citroen
teentje knoflook
peper,zout
beetje boter/olijfolie
ruccola sla of gemengde salade